Actief USP

De USP Games

De USP Games zijn ‘de Olymposche Spelen’ van het Utrecht Science Park (USP), waar ontmoeting net zo belangrijk is als sport. Teams van medewerkers van verschillende instellingen en bedrijven op het USP nemen het sportief tegen elkaar op. Ze kunnen daarbij kiezen uit 6 verschillende sporten. Lees verder, of schrijf je meteen in!

Levert jouw organisatie het beste (of leukste!) voetbal-, volleybal-, hockey-, basketbal-, tennis- of YOU.FO-team? In de voorrondes (die plaatsvinden op 2 dinsdagen en donderdagen tussen 16:00 en 18:00 uur) strijd je met je team om een plek in de finales op 16 juni (let wel, je speelt hoe dan ook wedstrijden op de finaledag!). De Games zullen op deze finaledag samen feestelijk worden afgesloten! Alle wedstrijden vinden plaats op Sportcentrum Olympos.

Je kunt per organisatie één of meer teams afvaardigen en deelnemen aan één of meer sporten, dat is aan jou. Lees hieronder meer over de sporten waar je met een team voor kunt inschrijven:

Ook deelnemen? Schrijf je snel in. De inschrijving sluit op zondag 27 mei om 23.59 uur.
Deelname kost slechts € 50 per team; deelnemen aan het tennistoernooi op de Games kan zelfs voor maar € 15 per team!

Gratis programma voor supporters en gasten
Sport verbindt! Op het USP werken mensen van verschillende hoogwaardige kennisinstellingen en innovatieve bedrijven op korte afstand van elkaar. Op de Games komen ze elkaar tegen. Maar ook collega’s en familieleden van de deelnemers zijn welkom op de Games! Op de finaledag op 16 juni kunnen ze naar keuze deelnemen aan gratis een yogales of rondleiding in de Botanische tuinen (vlakbij Oympos) of een health check laten uitvoeren in de fitness. Voor de kleintjes is er een tof springkussen. En: om 13:00 uur staat er een gratis lunchbuffet klaar. Deelname is gratis; meld je wel even aan s.v.p. Lees hier meer over het programma voor supporters en gasten en hoe je je kunt aanmelden.  

Ga ook naar:


De USP Games worden mede mogelijk gemaakt door het Leefbaarheidsfonds, Ondernemersfonds en Initiatievenfonds. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor de steun! 

Klik HIER voor meer informatie over het leefbaarheidsfonds.

                    

Zoek